Previously situated in scattered locations, 5 different businesses came together to move into this newly renovated office space.  This office transformation and unification marks a new beginning, creating a dynamic working environment to encourage collaborations between the companies.

The front of the office features a reception wall with the new logo, with timber slats partition on either side to allow natural light to come through the front, while providing adequate privacy for the main office space.

The office is equipped with formal and informal meeting rooms for different purposes, breakout area with timber flooring, as well as two boardrooms with large monitor screens for interstate video conferencing and presentations.


PROJECT INFO
Location:  Adelaide, SA
Project status: Completed
Year Completed: 2014

COLLABORATION
Datatech / Electrical
Sealeck Group / Doors
ARA Security / Security
Automatic Fire / Fire protection

SERVICES
Interior design
Signage Design
Custom joinery design – reception desk,
cabinetry, kitchen, partition